04.20.14

Lafayette-Winona Middle School

2012-2013

 

6TH & 8TH GRADE

7TH GRADE

Locker Time

8:00-8:10

Locker Time

8:00-8:10

 

BLOCKS 1 & 2

AM Announcements

 

8:15 – 9:45

(90 minutes)

 

 

 

BLOCKS 1 & 2

AM Announcements

 

8:15 – 9:41

(86 minutes)

 

 

 

BLOCKS 3 & 4

Daily Attendance

 

9:49 – 11:15

(86 minutes)

 

 

 

BLOCKS 3 & 4

Daily Attendance

 

9:45 – 11:10

(85 minutes)

 

 

Locker Time

11:15-11:20

Locker Time

11:10-11:15

BLOCKS 5 & 6

&

Lunch

11:20 – 1:15

(115 minutes:

30 min-lunch

85 min-instruction)

 

BLOCKS 5 & 6

&

Lunch

11:15 – 1:11

(115 minutes:

30 min-lunch

86 min-instruction)

 

BLOCKS 7 & 8

 

PM Announcements& Dismissal

1:19 – 2:45

(86 minutes)

 

 

 

BLOCKS 7 & 8

 

PM Announcements & Dismissal

1:15 – 2:45

(90 minutes)

 

 

 

Locker Time at Dismissal

Locker Time at Dismissal